Välkommen till Minitube AB, vi tillverkar produkter inom olika områden.
  • sv
  • en
  • de

Från Jämtland och ut i världen

Minitubes historia

Minitube AB är en världsledande tillverkare av förbrukningsartiklar i papper, plast och non-woven. Vi säljer våra produkter inom flera branscher och till länder i alla kontinenter. Minitube grundades 1977 och har idag fabriker i Sverige och USA. Bolaget är än idag privatägt.

Minitube AB grundades 1977 i Trångsviken, Jämtland, där företaget fortfarande har sin bas. I början var produktionen inriktad på att tillverka mynthylsor och termometerskydd och 1992 introducerades märkband. Under 2011 började vi sälja produkter för tandläkare.

Minitube har en fabrik i Colorado, USA, och vi finns representerade i många andra länder runt om i världen. Vi exporterar våra produkter till alla kontinenter.

Tillverkningsprocessen för våra produkter håller en mycket hög teknisk nivå och vi arbetar ständigt med nya innovationer. Tillverkningen är dessutom i hög grad automatiserad vilket gör oss till en stark konkurrent i en internationell miljö.

Tack vare vår kunniga personal och kontrollen över hela tillverkningsprocessen, kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet med korta leveranstider till låg kostnad. Vi är stolta över våra produkter och ställer höga krav på kvalitetssäkring.